Return to Drenthe

Dwingeloo

Het GPS City spel in Dwingeloo

Een GPS spel door Dwingeloo waarbij elk team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route door Dwingeloo

De Brink

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in dit mooie brinkdorp. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Dwingeloo op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Dwingeloo maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

City GPS vanuit Grand Café de Brink of Hotel Wesseling

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Dwingeloo’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Dwingeloo
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Dwingeloo zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Hotel de Jonge waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

City GPS vanuit Grand Café de Brink.

Hotel de Brink

Grand Café De Brink in Dwingeloo staat voor een gastvrij onthaal in ouderwetse gezelligheid. Het familiehotel De Brink biedt naast een ruime lounge 10 comfortabele kamers die voorzien zijn van alle gemakken. In het restaurant kunt u een keuze maken van de meer dan complete kaart met kleinere (lunch)gerechten en drie-gangen keuzemenu’s.

Gelegen aan de Brink van Dwingeloo kunt u tijdens uw bezoek aan Grand Café & Hotel De Brink genieten van een waar Drents decor. Vanaf het terras geniet u van een kop heerlijke koffie met huisgemaakte appelcake van het prachtige uitzicht op de sfeervolle Brink van Dwingeloo.
Feest!
U wilt een feest? Het wordt een feest! Zowel Hotel Wesseling als Grand Café De Brink beschikt over sfeervolle, royale zalen waar alles mogelijk is. Voor de familie, de vereniging of het bedrijf stellen wij alles in het werk om uw wensen waar te maken of u te verrassen met inspirerende ideeën. Wilt u uw feest inrichten met een speciaal thema of heeft u specifieke wensen, vraag het ons gerust!

Grand Café & Hotel de Brink
Brink 26
7991 CH Dwingeloo

Hotel de Jonge als basis voor een City GPS tocht.

Hotel Wesseling

Ons familiehotel in de Drentse natuur biedt naast traditionele gastvrijheid uiterst modern comfort. De 23 hotelkamers van Hotel Wesseling (en 10 kamers in het tegenover gelegen Hotel de Brink) beschikken over allerhande gemakken die uw overnachting in Drenthe tot een unieke beleving maken.

A la carte restaurant
Het à la carte restaurant ‘De Juffer van Batinghe’ biedt gastronomische gerechten met verrassende creaties, een uitgebreide wijnkaart en seizoensgebonden menu’s. In het café geniet u van kleinere (lunch)gerechten of van een driegangen keuzemenu.

Een Drents decor
Tijdens uw bezoek aan Hotel Wesseling aan De Brink van Dwingeloo kunt u genieten van een waar Drents decor. Vanuit de serre geniet u van een kop heerlijke koffie met huisgemaakte appelcake van het prachtige uitzicht op de markante St. Nicolaaskerk.

Hotel Wesseling
Brink 26
7991 CH Dwingeloo


Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk