Return to Drenthe

Emmen

De GPS tocht door Emmen:

Pancratiuskerk

Een GPS spel door de binnenstad van Emmen waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost echter punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Verloop City GPS vanuit ‘t Wapen van Emmen:

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij.
– Welkomst woord.
– Speluitleg ‘City GPS tocht’.
– Het vormen van de teams.
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Emmen’.
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Emmen.
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Emmen zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in ‘t Wapen van Emmen waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt.

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

‘t Wapen van Emmen als startpunt voor de City GPS tocht:

restaurant

Restaurant & Catering ‘t Wapen van Emmen bestaat al bijna dertig jaar. De inrichting is echter gloednieuw. Er heeft onlangs een grote vernieuwing plaatsgevonden, met als resultaat: een prachtige eetgelegenheid met een warme sfeer. Het restaurant is iedere dag geopend, voor een lunch, voor een kop koffie of voor het diner. In de keuken worden heerlijke voornamelijk Hollandse gerechten gemaakt. In ‘t Wapen van Emmen is plek voor een romantisch diner voor twee, maar ook voor grote groepen.Voor al uw diners, lunches, bedrijfsfeesten, familiefeesten en vergaderingen is ‘t Wapen van Emmen een ideale locatie.

‘t Wapen van Emmen
Schimmerweg 1
7811 AR Emmen

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk