Return to Drenthe

Hoogeveen

Het City GPS spel in Hoogeveen:

DeZwaluw

Een GPS spel door de binnenstad van Hoogeveen waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door deGPS  heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Het verloop van het City GPS spel bij Eetcafé de Pub:

Er is een ontvangst met koffie, fris en iets lekkers, gevolgd door een welkomstwoord. Het spel wordt uitgelegd door een van onze enthousiaste begeleiders. De teams worden gevormd en jullie gaan op pad. Door middel van diverse vragen en het puzzelen met de GPS route wordt de route gevormd. Hier kunnen tevens punten mee verdiend worden. Bij terugkomst in de Pub worden de GPS materialen aan de begeleider overhandigd en terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt.  Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Ieder team krijgt:

– GPS
– Fototoestel
– GPS-routelijst
– GPS checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de GPS tocht

Eetcafé de Pub in Hoogeveen:

The Pub

Eetcafé The Pub is een oergezellig, sfeervol, muzikaal en gunstig gelegen eetcafé midden in hartje Hoogeveen. Niet zomaar een eetcafé maar een echt eet-café; Of je nu komt voor een zakelijke bespreking, een borrel met collega’s of gewoon voor een leuk gesprek aan de bar, The Pub biedt dit allemaal! Wij houden van gezelligheid, spontaniteit en hebben plezier in ons werk en ons leven! Dat is de stijl van The Pub, een Eetcafé dat met beide benen op de grond staat. Wat vinden wij belangrijk? Dat je met een glimlach binnenkomt, plezier hebt en voldaan en gelukkig de deur achter je dicht doet om een volgende keer weer met veel plezier weer terug te komen.

Eetcafé de Pub
Grote Kerkstraat 17
7902 CD Hoogeveen

Over Hoogeveen

Hoogeveen is als veenkolonie ontstaan rond 1631 toen er 2 verschillende gebieden werden samengevoegd en met het afgraven van het veen werd begonnen. Dit ging door tot aan het einde van de 19de eeuw waarna werd overgeschakeld naar landbouw, veeteelt en industrie.

Onder andere Fokker, Philips en caravanfabrikant Kip zorgden ervoor dat Hoogeveen een grote groei kende van het aantal inwoners. Dit stabiliseerde zich rond 1990 tot ca. 45000 inwoners.

 


Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk