Return to Steden en provincie

Flevoland


Een leuke Gps tocht /game als teamspel in Flevoland:
Flevoland is de twaalfde en jongste provincie van Nederland, bestaande uit de Noordoostpolder, Oostelijk en Zuidelijk Flevoland, alle ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee, met daarbinnen de voormalige eilanden Urk en Schokland. Flevoland wordt in het uiterste noorden begrensd door Friesland en in het noordoosten door Overijssel. Het grenst in het noorden aan het Markermeer en het IJsselmeer. In het zuidoosten grenst de provincie aan Gelderland, in het zuiden aan Utrecht en Noord-Holland.

Over Flevoland:
De naam Flevoland is afgeleid van het Flevomeer, ofwel Lacus Flevo, zoals dit door de Romeinse geograaf Pomponius Mela werd genoemd in zijn De Chorographia in 44 na Christus. Door het langzaamaan stijgen van de zeespiegel ontstonden in het Zuiderzeegebied geleidelijk een aantal meren, die rond het begin van onze jaartelling aaneengesloten raakten.

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren maar heeft u geen inspiratie?
Met onze grote diversiteit aan activeiten is er altijd wel een bedrijfsuitje wat bij uw past.

Wij organiseren ieder bedrijfsuitje gevarieerd van kleine groepen tot grote groepen, voor elk budget. Voor elk soort bedrijf is er een wel een geschikte bedrijfsuitje samen te stellen.
Wij helpen u graag verder met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje van begin tot het eind.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk

GPS tocht vanuit La Mancha in Almere

Almere

Een leuke GPS tocht /game als teamspel in Almere: Een GPS spel door de binnenstad van Almere waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op …

Lelystad

GPS city game/tocht in Lelystad: Een GPS spel door de binnenstad van Lelystad waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar …