Return to Flevoland

Almere

Een leuke GPS tocht /game als teamspel in Almere:

Haven Almere

Een GPS spel door de binnenstad van Almere waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Ieder team krijgt:
– GPS
– Fototoestel
– GPS-routelijst
– GPS checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de GPS tocht

 La Mancha en Bordeaux- Almere


La Mancha

La Mancha en Bordeaux is een Spaans, Zuid-Amerikaans georiënteerd Café Restaurant, gelegen op de Grote Markt van Almere-Stad. Wij zijn gevestigd in twee panden, die in het achterste gedeelte met elkaar verbonden zijn.Aan de straatkant voor La Mancha en Bordeaux beslaat een overdekt en afgeschermd terras de twee panden. Alles bij elkaar beschikken wij over ongeveer 160 zitplaatsen. Wij hebben een halfopen keuken. Onze specialiteiten zijn Tapas, zowel vis, vlees als vegetarisch, waarvan wij er ongeveer 50 verschillende serveren.Grillgerechten van de watergrill, Satés en daarnaast verschillende voorgerechten, salades en veel nagerechten.

 

Feestelijk gedekte tafel La Mancha

Bijna alles is huisgemaakt. Op onze lunchkaart staan ook een aantal clubsandwiches, een zeer gezond multikornbroodje, Italiaanse bollen en diverse eiergerechten. Uiteraard staan de Tapas- en de menukaart tijdens de lunch ook tot uw beschikking. Ook onze thee is zeer bijzonder, 16 soorten losse thee van een uitzonderlijke kwaliteit, geserveerd per glas of in een tea for one potje, genoeg voor 2 glazen. De thee wordt los geserveerd op een tipje met een bijbehorend zeefje om de thee te laten trekken. Natuurlijk serveren wij ook een overheerlijke High Tea, welke bestaat uit 6 heerlijkheden direct uit de keuken in combinatie met een potje thee naar keuze.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in La mancha en bordeaux te Almere!


La Mancha
Grote Markt 75
1315 JC Almere

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk