Return to Flevoland

Lelystad

GPS city game/tocht in Lelystad:

Zuil van Lely

Een GPS spel door de binnenstad van Lelystad waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS Route in Lelystad

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Lelystad op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Lelystad maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Grand Café Le Journal

Le Journal

Het interieur van Grand-Café Le Journal valt op door de prominente rol van verlichting binnen een overwegend zwart interieur. De glazen wanden zijn gevuld met glazen bellen, die worden verlicht met led-lampjes in verschillende kleuren. Stoffen lampenkapjes creëren een intieme huiselijke sfeer als tegenhanger voor de led-verlichte bollenslingers en het hippe zwart van de rubberen stoelen en velours banken. Het geheel is sexy, warm en uitnodigend. Uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest vieren? Grand café Le Journal is de locatie in Lelystad voor een leuke activiteit en hierna een borrel en/of een heerlijk diner.

Grand Café Le Journal
Dukaatplein 8
8232 VV in Lelystad

Lelystad

In Lelystad zijn vier grote winkelcentra: Lelycentre (het oudste winkelcentrum), De Gordiaan (hoofdwinkelcentrum), Palazzo (diverse winkels op het gebied van woninginrichting) en Batavia-Stad dat vooral bekend is van de vele koopjes. Daarnaast zijn er verspreid over de stad diverse kleinere winkelcentra zoals in de Botter, Tjalk, Voorstraat etc.

En natuurlijk enige van de evenementen en uitgaansleven

  • Autoraces – Midlandcircuit (Op dit circuit worden regelmatig autospeedway- en ovalracing-evenementen georganiseerd)
  • Bioscoop – Utopolis
  • Golfbaan – Golf Event Center (18 holes)
  • Nationale Oldtimerdag (een van de grootste oldtimerevenementen in Nederland)
  • Seabottom Jazz festival – jaarlijks jazzmuziekfestival in het Agoratheater
  • Sportcentrum De Koploper (multifunctioneel sport- en recreatiecentrum voor onder andere zwemmen, tennis, squash, zaalsporten, klimmen, bowling en horeca)

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk