Return to Friesland

Franeker

De GPS tocht als bedrijfsuitje in Franeker.

Stadshuis

Een GPS spel door de binnenstad van Franeker waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Franeker

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Franeker op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Franeker maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden. Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Tulip Inn voor City GPS in Franeker

Tulip Inn

Voel u op uw gemak! Tulip Inn Franeker biedt u een gemoedelijke ambiance voor een heerlijke lunch, diner of een lekker drankje. De gezellig ingerichte ruimten voelen als een warme jas.  Gezelligheid gecombineerd met Friese gastvrijheid. Kom eens genieten! Tulip Inn de Valk Franeker heeft een uitstekend restaurant. De keuken is dagelijks open van 12.00 tot 21.00 uur. Reserveer eens een tafel in één van onze schitterend gelegen serres! Voor familie- en personeelsfeesten zijn de serres of één van onze gerenoveerde zalen beschikbaar. Rokers staan bij ons niet in de kou. Wij hebben een sfeervolle rookruimte. Kinderen kunnen zich vermaken in onze speelkamer met o.a. televisie met DVD en veel leuk speelgoed. Ons restaurant is goed toegankelijk voor mindervaliden. Het oude academiestadje Franeker ligt in het Noordwesten van Friesland. Vanuit Tulip Inn Franeker kunt u leuke dagtrips maken.

Hotel Tulip Inn
Hertog van Saxenlaan 78
8802 PP Franeker


 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk