Return to Friesland

Leeuwarden

Een leuke GPS tocht in Leeuwarden

 

De Waag

Een gps spel door de binnenstad van Leeuwarden waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Leeuwarden

De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Leeuwarden op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Leeuwarden maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Eetcafé ‘t Goede in Leeuwarden

 

Een Gps-Tocht vanuit Leeuwarden eetcafe 't goede

Eetcafé ‘t Goede

Eetcafé ‘t Goede is gevestigd in het hart van de oude binnenstad van Leeuwarden. Het is een gezellig eethuisje waar je van een degelijk diner kunt genieten zonder poespas. De geserveerde gerechten zijn gebaseerd op de Hollandse en Franse keuken en staan bekend om de goede prijs/kwaliteitverhouding.

Eetcafé ‘t Goede
Weerd 13
8911 HL Leeuwarden

Brasserie de Spiegelaar

 

Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is gevestigd aan de zonzijde in het gezellige centrum van Leeuwarden. U kunt bij ons terecht voor heerlijke koffie’s, uitgebreide lunch en plates. Tevens verzorgen wij: bedrijfslunches, borrels, trouwfeesten of overige partijen. Wanneer het weer het toelaat, kunt u genieten van ons prachtige terras langs de gracht

Brasserie de Spiegelaar
Nieuwestad 141
9811 CR Leeuwarden

Verloop City gps-tocht in Leeuwarden


– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Leeuwarden’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Leeuwarden
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Leeuwarden zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in ‘t Goede waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk