Return to Friesland

Sneek

GPS tocht/game in Sneek

Lapkepoep en Friese boerin, staat in Sneek, in de Wijde Burgstraat. De bronzen beelden uit 1991 zijn levensgroot, gemaakt door Herbert Daubenspeck.  Lapkepoepen waren meest Duitse marskramers die lappen verkochten.

Lapkepoep en boerin

Een GPS spel door de binnenstad van Sneek waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!


De GPS Route in Sneek

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Sneek op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Sneek maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Serre Restaurant Onder de Linden

Onder de Linden

Het geheel vernieuwde restaurant is een eigentijds restaurant gevestigd in en monumentaal pand in het hartje van bruisend Sneek.  Een restaurant met een gerenommeerde keuken, een groot en erg gezellig terras, een sfeervol, eigentijds restaurant met een fraaie serre en leestafel en een gezellige bovenzaal met bar en dakterras. U kunt hier terecht voor een voortreffelijk kopje koffie, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Onze bovenzaal is onlangs verbouwd en bied alle voorzieningen voor een proffecionele vergadering of een gezellig familie diner. De authentieke uitstraling geeft een warme sfeer en voelt als een grote huiskamer. Tijdens de verbouwing van de bovenzaal zijn er klassieke plafondschilderingen gevonden uit de 17e eeuw. Van deze schilderingen zijn mallen gemaakt en opnieuw aangebracht wat de zaal een klassieke uitstraling geeft. Tevens beschikt de zaal over een privé terras waar zomers gebruik van kan worden gemaakt.De zaal is uitermate geschikt voor prive etentjes, buffetten, high tea, vergaderingen, trouwfeesten en borrels.
De capaciteit van de zaal is max 36 personen.

Serre Restaurant Onder de Linden
Marktstraat 30
8601 CV Sneek

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk