Return to Gelderland

Braamt

GPS Tocht in Braamt
Een gps spel door Braamt waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Ieder team krijgt

– Gps
– Fototoestel
– Gps-routelijst
– Gps checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de gps tocht

Verloop GPS tocht
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomstwoord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Braamt’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Braamt
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Braamt zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Stroomboek waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Stroombroek – Braamt
Gelegen aan de voet van het mooie bosrijke Montferland, en aan de rand van Doetinchem ligt recreatieplas Stroombroek, Gelderland. Hier bevindt zich een geweldige buitenlocatie van TotalBlue Events. Het beach-house dat op het water gebouwd is, heeft een terras met een uniek uitzicht over de plas. De ideale locatie om na de activiteiten de ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Op deze locatie bevinden zich een strand met een recreatieplas, een 4×4 parcour, een quad parcour en een evenemententerrein. Uniek aan deze locatie is, dat op de plas een kabelwaterskibaan geplaatst is, zodat u vanaf het zonnige terras de sprongen en vallen van de wakeboarders van dichtbij kunt ervaren.Tevens beschikt deze locatie over meer dan voldoende parkeergelegenheid. Ieder (bedrijfs)evenement wordt een succes.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk