Return to Gelderland

Doetinchem

De GPS route in Doetinchem
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Doetinchem op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Doetinchem maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Ieder team krijgt
– Gps
– Fototoestel
– Gps-routelijst
– Gps checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de gps tocht

Verloop City gps-tocht bij Fred en Douwe in Doetinchem
– Ontvangst bij Fred en Douwe in Doetinchem exclusief drank
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Doetinchem’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Doetinchem
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door  Doetinchem zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Fred en Douwe waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
Daarna worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt.

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant (dit is niet inclusief). Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

In hartje Doetinchem ligt Fred en Douwe
Stijlvol en ongedwongen In Fred & Douwe Doetinchem Citylounge tref je een relaxte huiskamersfeer met grote fauteuils en banken waar je ontspannen kunt genieten van onze specialiteiten in bier (Fred) en koffie (Douwe). Fred en douwe heeft een gezellige huiskamersfeer en het streven is er naar voor iedereen toegankelijk te zijn. Op de begane grond en een overvloed aan speelgoed voor de allerkleinsten. Fred en douwe heeft zelfs in de weekenden een heuse ballenbak waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen! Fred en Douwe Doetinchem beschikt over een ruim ingerichte kelderzaal, geschikt voor groepen tot 80 personen.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk