Return to Gelderland

Ede

De City GPS tocht in Ede

Schaapherder Ginkelse hei

Een GPS spel waarbij het team zijn eigen route door Ede moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen.  Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt.
Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Verloop van de City GPS tocht

– Ontvangst met koffie en een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt.

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

 

het Oude Politiebureau Ede

Oude Politiebureau

Het oude Politiebureau heeft uitstekende mogelijkheden voor het geven van een mooi feest! Veel mensen weten nog niet dat wij beschikken over diverse zalen en in de zomer een zeer mooi terras! Wij nodigen u dan ook graag uit om eens langs te komen, zodat wij u een leuke rondleiding door ons pand kunnen geven. Inmiddels hebben wij de nodige ervaring opgebouwd in het organiseren van feesten & partijen. Wij helpen u graag met de voorbereidingen hiervan.
Voor een ‘standaard’  feest bent u bij ons niet aan het juiste adres. Wij proberen juist om een feest op maat te maken, zodat dit precies bij de gelegenheid en uw gasten past. Het is altijd mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte te laten maken. Komt u bij ons feest vieren? Dan garanderen wij u een uniek feest, wat u en uw gasten niet gauw zullen vergeten! Ons restaurant heeft een Frans georiënteerde keuken. Alle gerechten worden met de juiste zorg en verse ingrediënten bereid waardoor er een uitstekende kwaliteit geleverd kan worden. Vanuit ons restaurant heeft u zicht op de keuken, zodat u kunt zien hoe onze koks bezig zijn om voor u op een topniveau te koken. Vijfmaal per jaar streven wij ernaar om u met een nieuwe menukaart smaakvol te verrassen! Ons restaurant is maandag t/m vrijdag vanaf 11.30 uur (doorlopend) geopend voor lunch en gaat automatisch over naar diner. Zaterdag zijn wij vanaf 16.00 uur geopend voor diner. Wilt u gebruik maken van een lunch en/ of diner in ons restaurant, raden wij u aan vooraf te reserveren.

het Oude Politibureau
Breelaan 2A
6711 MR Ede

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk