Return to Gelderland

Arnhem

GPS tocht in Arnhem

Centraal Station

Centraal Station

Een GPS spel door de binnenstad van Arnhem waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Arnhem:

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Arnhem op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Arnhem maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Ieder team krijgt:
– GPS
– Fototoestel
– GPS-routelijst
– GPS checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de GPS tocht

Verloop City GPS-tocht in Arnhem:

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS  tocht door Arnhem’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Arnhem
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Arnhem zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.

– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS  trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

5th Avenue – Arnhem

Gps locatie 5th Avenue Arnhem

Arnhem GPS tocht vanuit 5th Avenue

5th Avenue is de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest. Door de 3 verschillende ruimtes kunnen wij aan al uw wensen voldoen. De vide leent zich perfect voor kleinere gezelschappen; hier kunt u uitstekend vergaderen of dineren. De relaxte en ongedwongen sfeer op de benedenverdieping leent zich uitstekend voor een afsluitende borrel. Ons personeel staat klaar om de gewenste drankjes in te schenken. Ook is er mogelijkheid om na het spel te genieten van een heerlijke lunch of diner. Wij hopen u snel te mogen begroeten in 5th Avenue in Arnhem!

5th Avenue
Korenmarkt 26
6811 GW Arnhem

Café Plaza

Voorgevel Plaza

Plaza is een gezellig café, typisch Arnhems, maar dan met een lekker stoere, Amerikaanse uitstraling. De inrichting is helemaal in de sfeer van ‘Route 66’, de legendarische oude Highway van Chicago naar Los Angeles, nu bekend als ‘Historic Route 66’ en een echt cultuurmonument. Bij Plaza waant u zich een beetje in die sfeer van nostalgie en prachtig Amerikaans design en erfgoed: coole neonreclames, leuke retro reclameborden, de meubels die je in echte ‘Diners’ ziet, kortom alles wat de fifties en de glorieperiode van de Amerikaanse auto zo mooi maakte!
Plaza staat bekend om de vriendelijke bediening en de vakkennis en service van het barpersoneel. Het is een heerlijk adres voor een spontaan drankje in de stad, maar ook een locatie voor een bijzonder feestje bij een speciale gelegenheid. Wij organiseren graag in overleg met u een borrel, voor welke aanleiding dan ook: een verjaardag, een afscheid, een afstudeerborrel, of gewoon gezellig borrelen met vrienden omdat het daar weer eens tijd voor is. Daarnaast verzorgen we een ruim aanbod aan dagjes uit in Arnhem, van sportieve outdoor activiteiten tot relaxte stadswandelingen en fietstochtjes. Kijk eens rond in onze gevarieerde lijst met arrangementen. Bij Plaza wordt ieder arrangement tot in de puntjes verzorgd!

Plaza Café
Korenmarkt 19A
6811 GV Arnhem

Aspen Valley

Aspen Valley Bar

Het gezelligste feestcafé van Arnhem en omstreken.
Gelegen aan de Korenmarkt biedt dit feestcafé ongekende mogelijkheden. Aan het begin van de avond is het een gezellig café waar je rustig een drankje kunt drinken aan een van de prachtige houten barren, maar zodra de nacht begint verandert het in een bruisend feestcafé. Opzwepende muziek, gezellige barmannen en natuurlijk een top publiek zorgen ervoor dat je helemaal los kan gaan. Dit alles speelt zich af in ons bijzondere interieur. Een grote trekker is de enige ronddraaiende bar van Arnhem. De resterende 2 barren bieden voor ieder wat wils.
Onze huis DJ’s hebben hun sporen in het hele land verdiend, maar hebben uiteindelijk voor Aspen Valley Arnhem gekozen. Binnen Aspen Valley draaien ze alle hits van vroeger tot nu. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in Aspen Valley.

Aspen Valley
Korenmarkt 25
6811 GW Arnhem

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk

Geef een reactie

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.