Return to Gelderland

Harderwijk

City GPS tocht in Harderwijk

Een GPS spel door de binnenstad van Harderwijk waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!


Ieder team krijgt:

– GPS
– Fototoestel
– GPS-routelijst
– GPS checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s- Boekje met bezienswaardigheden in de GPS tocht


Verloop City GPS bij de Admiraal of de Oude Drukkerij

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS  tocht door Harderwijk’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Harderwijk
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Harderwijk zorgen voor    een stijgende score.
– Terugkomst in de Admiraal of de Oude Drukkerij waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden
de ultieme GPS  trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Restaurant de Admiraal

Terras

Geniet van een drankje, lunch of een diner in ons sfeervolle restaurant. De Admiraal op 5 minuten loopafstand van het Dolfinarium en het oude centrum van Harderwijk. Stadscafé -Restaurant De Admiraal: het juiste adres voor feesten, bruiloften en partijen, grote en kleine buffetten, bedrijfsborrel, etc. vanaf 20 tot 160 personen. Voor kleine feestjes, bv. verjaardagen hebben wij een gezellige aparte ruimte tegen de 750 jaar oude stadsmuur van Harderwijk. Informeert u naar de mogelijkheden of kom eens binnen voor een kopje koffie. Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Waar eens de hoge golven van de Zuiderzee tegen de stadsmuur beukten en waar eens de vissers hun vangst aan wal brachten staat nu De Admiraal. Tegen de zo’n 700 jaar oude stadsmuur is ons sfeervol nautisch ingericht restaurant gebouwd. Het oude pand heeft in de loop der jaren veel bestemmingen gehad, van rederij kantoor, melkstation tot pension. Nu is het al zo’n 40 jaar een restaurant waar veel dagjes mensen en Dolfinarium bezoekers een hapje of een drankje genuttigd hebben.In 2006 is ons restaurant volledig verbouwd en voldoet aan de eisen van deze tijd.
Met een sfeervol nieuw interieur en een moderne keuken staan wij voor ouderwetse kwaliteit.
Op onze menukaart vindt u, hoe kan het ook anders in Harderwijk, veel visgerechten. Wij krijgen bijna dagelijks verse aanvoer van vis van onze vaste leveranciers.
Het is natuurlijk niet alleen vis wat de klok slaat, aan de vleesliefhebbers is natuurlijk ook gedacht.

Restaurant de Admiraal
Strandboulevard West 16
3841 CS Harderwijk

De Oude Drukkerij

restaurant

De Oude Drukkerij is een plek om lekker te eten en te drinken in een gastvrije en ongedwongen sfeer. Wij zijn er voor een breed publiek maar zijn zeker niet alledaags of 13 in een dozijn. Wij blijven vernieuwen en staan nooit stil.
Wij onderscheiden ons door een vaste menuprijs van € 25,50 voor 3 gangen. Daarnaast zijn al onze wijnen (17 verschillende) te verkrijgen per glas. In onze keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en maken we behalve het brood, de mayonaise en het ijs alles zelf.
Daarbij zijn we een restaurant dat aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet. Dit doen we doordat we ons hebben aangesloten bij de stichting jointhepipe.org een organisatie die zich inzet voor een betere verdeling van drinkwater in de wereld. Daarnaast bieden wij een stageplaats voor leerlingen uit het speciaal onderwijs.
Als je in de buurt bent kom dan gerust een keer kijken en proeven. Wij zijn 7 dagen per week open, door de week vanaf 17:00 uur en op vrijdag en in de weekenden zelfs nog eerder. De keuken is open tot 22:00 uur.

De Oude Drukkerij
Vijhestraat 3
3841 CW Harderwijk

Over Harderwijk

 

Stadspoort

De stad ligt pal aan het Veluwemeer en het Wolderwijd. Waar nu de boulevard aan de meren ligt, kwamen vroeger de botters aanleggen bij de Vischpoort om hun vis te verhandelen op de Vischmarkt. Handel, industrie en toerisme namen steeds meer toe.
In 1965 werd het Dolfinarium Harderwijk geopend, dat uitgroeide tot grootste zeezoogdierenpark van Europa met jaarlijks ongeveer één miljoen bezoekers.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk