Return to Gelderland

Lichtenvoorde

GPS tocht /game in city LichtenvoordeEen GPS tocht in Lichtenvoorde vanuit Grand Café Markt 5
Een gps spel door de binnenstad van Lichtenvoorde waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

 

Verloop City GPS Tocht
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Lichtenvoorde’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Lichtenvoorde
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Lichtenvoorde zorgen voor een stijgende score.
РTerugkomst in Grand Caf̩ Markt 5 waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


In hartje Lichtenvoorde ligt Grand Café Markt 5
Hotel et le Café de Paris is gelegen in het hartje van Apeldoorn aan het gezellige Raadhuisplein. Het hotel heeft 11 gerenoveerde kamers, een uitgebreid restaurant, een american restaurant en een gezeliig buitenterras. Het hotel is tevens bij uitstek geschikt voor recepties en partijen vanaf 10 tot 250 personen. Onlangs kreeg het hotel het predikaat ‘OK’ van de “Smaakpolitie”.In de omgeving van Apeldoorn zijn talloze nationale parken, musea, dierenparken en pretparken, en de streek is erg geschikt om te wandelen of fietsen. Laat u meevoeren naar het Parijs van de 19e eeuw, temidden van het levendige stadsbeeld & het bruisende leven binnen de Moulin Rouge. Geïnspireerd door kunstwerken uit die tijd hebben kunstenaars Simon Drost & Marlous Huiskamp deze sfeer voor u neergezet door middel van imponerende muurschilderingen.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Grand Café Markt 5 in Lichtenvoorde!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk