Return to Gelderland

Lochem

GPS tocht /game in city Lochem
Een gps spel door de binnenstad van Lochem waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Lochem
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Lochem op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Lochem maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Bon’Aparte Hotel- Lochem
Het Hampshire Bon’Aparte Hotel in Lochem is een perfecte locatie om een leuk teambuildingsuitje te houden. Alles is mogelijk ook voor groot gezelschap. Dus of het nou een personeelsuitje is, een trouwfeest of een familiedagje, alles kan hier in het Hampshire Bon’Aparte Hotel in Lochem. Het ligt tegenover het mooie wandelgebied ” De Lochemse berg”. Wij hopen u snel te mogen begroeten in Hampshire Bon’Aparte Hotel te Lochem!

Ieder team krijgt
– Gps
– Fototoestel
– Gps-routelijst
– Gps checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de gps tocht

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk