Return to Gelderland

Nijmegen

De GPS route in Nijmegen:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Nijmegen op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Nijmegen maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Ieder team krijgt:
– Gps
– Fototoestel
– Gps-routelijst
– Gps checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de gps tocht

 

In hartje Nijmegen ligt Van Buren:
Nijmegen Café Van Buren is een stijlvol eetcafé met een warme huiselijke uitstraling. Voor ieder wat wils en altijd gezellig voor zowel jong en oud! Even een snelle hap, een uitgebreide lunch of diner, of gewoon een drankje doen; dit kan bij café Van Buren. Tevens is in Nijmegen café Van Buren de perfecte locatie voor borrels, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en partijen. Wij hopen u snel te mogen begroeten in Van Buren te Nijmegen!

 

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren maar heeft u geen inspiratie?
Met onze grote diversiteit aan activeiten is er altijd wel een bedrijfsuitje wat bij uw past.Wij organiseren ieder bedrijfsuitje gevarieerd van kleine groepen tot grote groepen, voor elk budget. Voor elk soort bedrijf is er een wel een geschikte bedrijfsuitje samen te stellen.Wij helpen u graag verder met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje van begin tot het eind.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk