Return to Gelderland

Tiel

City GPS in Tiel, de stad van Flipje

gerechtsgebouw

Een GPS spel door de binnenstad van Tiel waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route door Tiel

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Tiel op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Tiel maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Dit krijg je mee:

– GPS
– Fototoestel
– GPS-routelijst
– GPS checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de GPS tocht

Verloop City GPS vanuit Hart van de Betuwe in Tiel

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS  tocht door Tiel’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Tiel
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Tiel zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Hart van de Betuwe waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden
de ultieme GPS  trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Restaurant Hart van de Betuwe

Interieur

Wij verwelkomen u graag in onze zaak of op het gezellige terras alwaar ons enthousiaste team graag voor u klaar staat! Aan de rand van Tiel vlak bij de A15 bevindt zich ons gezellige kind- en rolstoel vriendelijk sfeervolle Restaurant alwaar u in een warme en ongedwongen sfeer optimaal kunt genieten van de met zorg bereide gerechten. Van een uitstekende lunch tot een uitgebreid diner! Dit altijd met een attente, vlotte vriendelijke bediening, tegen ronduit redelijke prijzen.
We wensen u alvast een genoeglijk en bovenal smakelijk verblijf toe

Restaurant Hart van de Betuwe
Hoge Kellenseweg 7
4004 JB Tiel

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk