Return to Gelderland

Wageningen

Het City GPS spel in Wageningen

Een GPS spel door de binnenstad van Wageningen waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Wageningen

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Wageningen op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Wageningen maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City GPS bij Restaurant ‘t Carillon of Colors Worldfood

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Wageningen’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Wageningen
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Wageningen zorgen voor een      stijgende score.
– Terugkomst op de locatie waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers   bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Restaurant ‘t Carillon

‘t Carillon

Wij heten u van harte welkom in restaurant ‘t Carillon. Wij hebben als doel u een gezellige en culinaire avond uit te bezorgen. Wij hebben vier keer per jaar een nieuwe menukaart met een mooie keuze aan huisgemaakte en seizoensgebonden gerechten. Natuurlijk kunt u ook genieten van een 3-, 4-, of 5-gangen verrassingsmenu waarbij u altijd kunt aangeven wat u niet lust. U bent ook van harte welkom met een groep voor bijvoorbeeld een bruiloft, promotiefeest of afstuderen. Wij hebben diverse groepsarrangementen voor lunch, diner, buffetten of een borrel. Restaurant ‘t Carillon is geopend van donderdag t/m dinsdag voor uw lunch en/of diner.

Restaurant ‘t Carillon
Hoogstraat 12
6701 BT Wageningen

Colors World Food

World

World Food bestaat uit internationale gerechten uit alle windstreken. Colors serveert dit World Food in kleine porties. Drie porties staat ongeveer gelijk aan een traditionele maaltijd. De gerechten lenen zich goed voor een proeverij. Voor jou alleen of met alle tafelgenoten. Kies bijvoorbeeld per persoon drie of vier gerechten en deel deze met elkaar. Wilt u informatie voor een promotiefeest, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Wij hebben heel veel mogelijkheden. Kijk voor meer informatie verder op deze website of maak een afspraak met één van onze medewerkers. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Studentenmenu, iedere dinsdag, woensdag en donderdag serveren wij een studentenmenu voor iedereen met een OV-studentenkaart. Het menu bestaat uit: drankje naar keuze, soep naar keuze, brood, combinatie van warme gerechtjes, huisgemaakt friet met aïoli. Theatermenu, op vertoon van een kaartje van de Junushof of het Heerenstraattheater kunt u gebruik maken van het theatermenu. Het theatermenu bestaat uit: drankje naar keuze, soep naar keuze, brood, combinatie van warme gerechtjes, huisgemaakt friet met aïoli, koffie of thee met baklava.

Colors World Food
Markt 15
6701 CX Wageningen

Over Wageningen

De Vlijt Wageningen

Wageningen is gesitueerd waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. Waar de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen eindigt met de Grebbeberg, heeft Wageningen nog een laatste uitstulping van de Veluwe in de vorm van de Wageningse Berg. De horeca is voornamelijk geconcentreerd op de Markt, aan de Heerenstraat en in de Molenstraat. De oude gracht en delen van de stadsmuur zijn nog steeds te bewonderen. Vanaf 2006 vindt het Bevrijdingsdefilé plaats. In het Bevrijdingsdefilé is ook ruimte voor goede doelen en basisschoolleerlingen.


 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk