Return to Gelderland

Zevenaar

Het City GPS uitje in Zevenaar

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Zevenaar op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten  te verdienen. Leuke herinneringen aan Zevenaar maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Het verloop van City GPS vanuit de Revolutie

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Zevenaar’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Zevenaar
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Zevenaar zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Restaurant de Revolutie waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.

– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt.

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Restaurant de Revolutie.

Terras

De Revolutie in Zevenaar is al jaren een begrip in Gelderland en verre omstreken. De warme, Latijns-Amerikaanse sfeer, de heerlijke muziek en de verrassende gerechten maken De Revolutie in de wijde omtrek tot een populaire ontmoetingsplaats. Bij De Revolutie in Zevenaar kunt u niet alleen uitstekend eten, drinken en dansen, u kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld cocktail-, salsa- of tapasworkshops. Met vrienden of collega’s, gegarandeerd een leuke avond! De Revolutie is zeven dagen per week geopend. U kunt er met z’n tweeën lekker lunchen of dineren, maar ook grotere gezelschappen zijn van harte welkom. En natuurlijk moet u de cocktails van De Revolutie een keer geprobeerd hebben.

Restaurant de Revolutie
Markt 1
6921 AE Zevenaar

Over Zevenaar

de Hoop Oud-Zevenaar

Zevenaar is een stad midden in de Liemers en telt rond de 32000 inwoners.
Het gezellige centrum met het gemeentehuis aan het marktplein als middelpunt wordt omringd door een verscheidenheid aan winkels. In de zijstraten van het marktplein zijn ook  verrassend veel verschillende kleinere winkels en uitgaansgelegenheden gesitueerd en zeker de moeite waard om te bezoeken.  Zevenaar is ook bekend door  BAT industries dat na sluiting door de gemeente ingericht zou worden als museum met als middelpunt de kunstwerken  die door de eigenaar door de jaren zijn verzameld. Dit vond helaas geen doorgang door de hoge kosten die hieraan verbonden waren.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk