Return to Gelderland

Zutphen

GPS tocht /game in city Zutphen:
Een gps spel door de binnenstad van Zutphen waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Verloop City GPS-tocht bij Stadsbrouwerij in Zutphen:
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Zutphen’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Zutphen
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Zutphen zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Stadsbrouwerij waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

In hartje Zutphen ligt Stadsbrouwerij:
In hartje centrum van Zutphen vindt u Grandcafé/Restaurant de Stadsbrouwerij wekelijks worden in de eigen brouwinstallatie speciaal Bieren gebrouwen. De Stadsbrouwerij heeft naast het Grandcafé/Restaurant ook een authentiek middeleeuws proeflokaal en een gezellig terras.Bij de Stadsbrouwerij gaat genieten hand in hand met kwaliteit. Of het nu gaat om een drankje, hapje, lunch of een compleet verzorgd diner, al onze producten en service zijn van hoge kwaliteit, zodat u heerlijk kunt genieten van al het fantastische wat de Stadsbrouwerij te bieden heeft. Wij hopen u snel te mogen begroeten in Stadsbrouwerij in Zutphen!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk