Return to Groningen

Appingedam

Een City GPS tocht door Appingedam

Een GPS spel door de binnenstad van Appingedam waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS  heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Het verloop van het City GPS spel bij de Oude Rechtbank

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Appingedam’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Appingedam
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Appingedam zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de Oude Rechtbank waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Restaurant de Oude Rechtbank

de Oude Rechtbank

De Oude Rechtbank is gevestigd in een prachtig beeldbepalend pand in het centrum van Appingedam, direct naast de jachthaven.Het gebouw stamt uit 1844 en heeft daardoor een rijke historie. Heden ten dage wordt het gebouw gebruikt als restaurant, maar in vroegere tijden heeft het gebouw ook een school gehuisvest. En natuurlijk, zoals de naam al doet vermoeden, ook een rechtbank.
Of u nu even lekker wilt lunchen of heerlijk wilt dineren, u vindt bij ons een ruime keuze uit gerechten voor elk moment van de dag. De menu’s zijn seizoensgebonden. Elke 3 maanden verandert de kaart, zodat u het beste van elk seizoen kunt proeven.

Restaurant de Oude Rechtbank
Wijkstraat 38
9901 AJ Appingedam


Over Appingedam

Raadhuis Appingedam

Het stadje Appingedam, gelegen aan het Damsterdiep, was vroeger de hoofdstad van het Ommeland (historisch gewest) Fivelingo. Het centrum van de plaats is een beschermd stadsgezicht.
Appingedam ontstond vermoedelijk rond 1100 op een van de dijken langs de Delf  of een van de voorlopers daarvan. Bij de kruising van de Delf, de Groeve, de Groote Heekt en enkele handelswegen ontstond een nederzetting van schippers, koop-en ambachtslieden.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk