Return to Groningen

Groningen

De GPS tocht / Citygame
Een gps spel waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen.  Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt.
Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Verloop City GPS-tocht:
– Ontvangst met koffie en een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de horeca waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt.

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

 

Locaties GPS tocht in Groningen.
Drie gezusters
De Drie Gezusters begint een begrip te worden in Nederland. De combinatie van een luxueus grand café met het partygevoel van een feestkroeg biedt een garantie voor gezelligheid. Al sinds 1973 is De Drie Gezusters Groningen voor velen een begin- en eindpunt voor een dagje Groningen of een avondje ‘stappen in het noorden’.
De Drie Gezusters Groningen is niet alleen een gezellig café, maar ook de ideale ontmoetingsplaats in de stad Groningen. ‘De Drie’ zoals het complex vaak wordt genoemd is sinds 1973 gevestigd aan de Grote markt, het hart van de stad Groningen.

Het Heerenhuis
Dit is de “woonkamer” van Het Heerenhuis. Het is een warm maar toch fris ogend café met modern koloniale inrichting. Het Grand Café beschikt over een grote stamtafel bij het raam, een aangename zithoek en grote fauteuils aan de koloniale tafels. In het Grand Café is er de mogelijkheid om vanaf 08.30 uur koffie te drinken. Een gedeelte van de ruimte leent zich uitstekend voor gezelschappen van 10 tot 35 personen voor een borrel met bijvoorbeeld een buffet of High Tea.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk