Return to Limburg

Maastricht

GPS tocht /game in city Maastricht
Een gps spel door de binnenstad van Maastricht waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!
De GPS route in Maastricht
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Maastricht op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Maastricht maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

 

 

Barsserie Appart- Maastricht
Barsserie Appart is een zeer geschikte locatie voor een City tocht. Het is een knus restaurantje gelegen in Maastricht. Het is modern en gezellig. Bij Barsserie Appart is het ook mogelijk om een aansluitende lunch of diner te houden. Na een gezellige tocht komt u gezellig om na te kletsen nog even terug bij Barsserie Appart. Wij hopen u snel te mogen begroeten in Barsserie Appart te Maastricht!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk