Return to Limburg

Roermond

GPS tocht /game in city Roermond:

 

 

 

Een gps spel door de binnenstad van Roermond waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Roermond:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Roermond op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Roermond maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City GPS-tocht bij Entrée Brasserie in Roermond:
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Roermond’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Roermond
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Roermond zorgen voor een stijgende score.
РTerugkomst in Entr̩e Brasserie waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Entr̩e Brasserie РRoermond
Entrée Brasserie heeft momenteel 15 locaties verspreid over heel Nederland.Onze zaken kenmerken zich door het voeren van een uniforme menukaart welke als zeer uitgebreid en attractief ervaren wordt. Zeker het prijsbeleid van Entrée Brasserie spreekt consumenten zeer aan. Natuurlijk kunt u ook bij ons ook terecht voor een heerlijk kopje koffie. Er is voor elk wat wils, voor een gezellige lunch tot een uitgebreid diner. Bent u dus op zoek naar een sfeervolle ambiance, uitgebreide menukaart, leuke acties, en gedegen vakmanschap en wilt u daarvoor niet te veel betalen? Dan biedt Entrée Brasserie u hiervoor de mogelijkheid.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Entrée Brasserie in Roermond!

 


Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk