Return to Limburg

Sittard

GPS Tocht/Game in city Sittard

Markt Sittard

Een GPS spel door de binnenstad van Sittard waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden, zeer leuk als familie uitje. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS Route in Sittard

De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden.
Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten!
Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Sittard op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens het gps-tocht feest zijn extra punten te verdienen.
Leuke herinneringen aan Sittard maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Welkom bij Hotel de Limbourg

Kiest u voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan kiest u voor De Limbourg. Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. Het markante hotel is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog écht persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. U kunt hier loungen, lunchen, uitgebreid dineren of vergaderen. Hotel de Limbourg is Fairtrade; dit houdt in dat u gebruik maakt van handdoeken, bedlakens en dergelijke die Fairtrade zijn. Ook de guest-supplies, zoals shampoo, zeep en douchegel dragen dit keurmerk. Misschien des te meer een reden om snel kennis te maken.
In het pand bevinden zich twee authentieke “zalen”, de Gelag- en de Kroonkamer. Deze zijn uitzonderlijk geschikt voor feesten, partijen en recepties. Ook zijn de twee ruimten te gebruiken voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Het hotel, opgericht in 1688 en geheel gerenoveerd en gerestaureerd in 2001, bestaat uit een authentiek Grand Café met Lounge en restaurant waar uitgebreide lunch- en dinermogelijkheden zijn.

Hotel de Limbourg
Markt 21-22
6131 EK Sittard

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk