Return to Limburg

Thorn

City GPS in het witte stadje van Limburg

Thorn

Een GPS spel door de binnenstad van Thorn waarbij elk team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt het City GPS spel bij Crasborn

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Assen’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Assen
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Assen zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Hotel de Jonge waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Hotel-Restaurant Crasborn

Hotel Crasborn

Door de markante ligging tegenover de bekende abdijkerk in het historische centrum van “Het witte stadje” Thorn, heeft Hotel-Restaurant Crasborn een geheel eigen bekoring. Een gastvrij oord waar u nog rustig kunt genieten van een weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. Een hotel met een lange traditie van goed Limburgs gastheerschap, oog voor detail en individuele aandacht. In ons ruim, warm en sfeervol ingericht restaurant in Thorn worden uw ontbijt, lunch en diner geserveerd. U bent er dus helemaal uit! Laat u iedere avond weer verrassen en verwennen door onze chef-kok. De maaltijden zijn gevarieerd, smakelijk en bereid met zoveel mogelijk marktverse ingrediënten. In ons a la carte restaurant ervaart u met recht wat bourgondische gastvrijheid inhoud. Typisch euregionale streekgerechten en verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol. Thorn is een unieke plaats voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest/familiefeest
in combinatie met een city-game of dinerspel.

Hotel-Restaurant Crasborn
Hoogstraat 6
6017 AR Thorn

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk