Return to Limburg

Valkenburg

De GPS route in Valkenburg:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Valkenburg op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Valkenburg maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City gps-tocht bij Het Koetshuis in Valkenburg:
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Valkenburg’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Valkenburg
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Valkenburg zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Het Koetshuis waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

In hartje Valkenburg ligt Het Koetshuis:
’t Koetshoes is een café-restaurant waar u gezellig en gemoedelijk kunt vertoeven.Ons warm aangekleed café spreekt voor zich met 6 verschillende biersoorten op de tap. U kunt ook genieten van een heerlijke kop koffie of thee met verse Limburgse vlaai. Ook kunt u een keuze maken uit een van de heerlijke gerechten van onze lunch en dinerkaart. Bij mooi weer is het gezellig vertoeven op ons terras, in de warme zomer beschut onder een boom of parasol.Tevens beschikt ’t Koetshoes over een prachtige speeltuin waar uw kinderen naar hartelust kunnen spelen.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Koetshuis in Valkenburg!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk