Return to Limburg

Venlo

GPS tocht /game in city Venlo:
Een gps spel door de binnenstad van Venlo waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Venlo:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Venlo op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Venlo maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.


In hartje Venlo ligt Café – Restaurant Central:
Central aan de Markt in Venlo is een van Nederlands meest spraakmakende horecagelegenheden. De inrichting is modern, strak en toch tijdloos en word als zodanig uitgebreid gewaardeerd door de landelijke interieurmedia. Central biedt alles in één; of het nu gaat om een lunch op het terras, een borrel met collega’s in het café, een diner in ons restaurant of een besloten feest in onze Witte Zaal, alles kan bij Central. Naast dit alles heeft Central haar eigen identiteit als ontmoetingsplaats midden in het centrum van een prachtige Limburgse stad.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Café – Restaurant Central te Venlo!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk