Return to Limburg

Venray

City GPS tocht in centrum Venray

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan
Venray op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten  te verdienen. Leuke herinneringen aan Venray maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Hoe verloopt het City GPS spel

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Venray’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Venray
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Venray zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Plein 14 waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Lunchroom/Restaurant Plen 14

Plein 14Sinds 15 juni 2010 hebben Ankie van der Zanden en Elwin Gulen de exploitatie van dit mooie Plein 14 overgenomen.
Ankie is geboren en getogen in het Brabantse Overloon, Elwin komt uit het Limburgse Gennep.
Plein 14 is een gezellige en trendy lunchroom/restaurant in het centrum van Venray dat gekozen is tot beste kleine binnenstad van Nederland. Hier kunt u genieten van heerlijke en eerlijke gerechten en zich rustig ontspannen in een trendy omgeving. Kwaliteit en en gastgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel, hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ons motto is dan ook Eerlijk is heerlijk.
Onze lunch/dinerkaart bestaat uit klassieke en trendy gerechten, zodat er voor u (hopelijk) een keuze mogelijk is.

Lunchroom/Restaurant Plein 14
Henseniusplein 14
5801 BB Venray


Over Venray

Grote Kerk VenrayVenray is een mooie, levendige en gezellig stad. Niet alleen vanwege de aanwezige restaurants, cafés en terrasjes, maar ook door de vele leuke winkels die er te vinden zijn. Venray is een compacte stad, alles is op loopafstand te bereiken. Het kreeg daardoor een geheel eigentijdse uitstraling. De pleinen vormen daarbij nu een sfeervol decor voor de vele evenementen die Venray rijk is, en dat versterkt haar bruisende karakter. Bezoekers uit de wijde omgeving waaronder ook vele toeristen weten dit zeker te waarderen.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk