Return to Limburg

Weert

Het GPS uitje spelen in Weert

Een GPS spel door de binnenstad van Weert waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt het City GPS spel

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Weert’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Weert
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Weert zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Taverne de Oude Munt waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Taverne de Oude Munt

Oude Munt Zaal

In het oudste pand van Weert tref je Taverne de Oude Munt. Sinds 1974 staan de deuren van het restaurant dagelijks open. Speciaal op dierendag mogen ook onze trouwe viervoeters mee naar binnen. Het menu wisselt elke 6 maanden en daarnaast kun je de specialiteiten van het seizoen bestellen, zoals asperges, mosselen en wild. Onze sfeer is gemoedelijk, populair, en vernieuwend.
Wij zijn elke dag geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 12 uur ‘s avonds, zon- en feestdagen openen we om half vijf. De keuken gaat half twaalf open en je kunt dan aan een stuk dooreten tot half twaalf s’ nachts. Op de eerste etage hebben wij een bijzonder sfeervol zaaltje waar je goed met een man of 85 kunt borrelen en met ± 45 kunt eten (leuke keuzemenu’s in allerlei prijsklassen). Maar over dát soort evenementen moet je maar even een persoonlijk gesprek hebben met de uitbater zelve.

Taverne de Oude Munt
Muntpromenade 7
6001 EH Weert

Over Weert

Klooster

De naam ‘Weert’ geeft reeds aan hoe de plaats is ontstaan. ‘Weert’ is identiek aan waard: een stuk land, gelegen bij of te midden van wateren en moerassen, m.a.w. een ingedijkt stuk land. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan.  In Weert liggen een aantal musea. De belangrijkste musea zijn gemeentemusea, dit zijn: Gemeentemuseum Jacob van Horne en Gemeentemusseum de Tiendschuur. In het museum krijgt men een goede indruk van de geschiedenis van Weert.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk