Return to Noord Brabant

Asten

GPS tocht /game in city Asten

Nationaal Beiaard -en Natuurmuseum

Een gps spel door de binnenstad van Asten waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

 

Verloop City GPS-tocht bij Prinsenmeer in Asten

Er is een ontvangst met koffie, fris en iets lekkers, gevolgd door een welkoms woord. Het spel wordt uitgelegd door een van onze enthousiaste begeleiders. De teams worden gevormd en jullie gaan op pad. Door middel van diverse vragen en het puzzelen met de gps route wordt de route gevormd. Hier kunnen tevens punten mee verdiend worden. Bij terugkomst in Prinsenmeer worden de Gps materialen aan de begeleider overhandigd en terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt.  Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

 

Prinsenmeer- Asten

Prinsenmeer

Heeft u uw veiligheidsriemen vastgemaakt? We gaan een reis beleven om nooit te vergeten en waar u nog lang van nageniet. Een avontuur voor jong en oud. Heerlijk ontspannen of juist sportief inspannen. Genieten met een grote ‘G’. Het bubbelende water van het subtropische zwemparadijs doet zijn weldadige werk. Je sluit je ogen en laat je verwennen door het warme bruisende water. De geluiden van lachende mensen en schaterende kinderen klinken als muziek in je oren. Je geniet met volle teugen. Dadelijk naar de sauna of toch het Turks stoombad?

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Prinsenmeer te  Asten!

Prinsenmeer
Beekstraat 31
5724 PL Ommel-Asten

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk