Return to Noord Brabant

Breda

GPS tocht in Breda als bedrijfsuitje

Een GPS spel waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten van Breda met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!


De GPS route door Breda:

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de Bredase bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten!
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. De foto’s die van de groep gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Ieder team krijgt:
– GPS
– Fototoestel
– GPS-Routelijst
– GPS Checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de GPS tocht

Verloop City GPS-tocht Breda:

– Ontvangst met koffie en een lekkernij bij restaurant BINNEN of Restaurant Nottos:
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt.

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Restaurant BINNEN

BINNEN

Wijnbar-Restaurant BINNEN is gevestigd in een oude brouwerij met een stijlvolle inrichting.Het terras is gelegen in en om de oude visafslag en biedt fraai uitzicht op de historische haven en het Spanjaardsgat. Het pand is een begrip in Breda en heeft een bijzondere uitstraling door haar veelzijdige geschiedenis. Zo is er ondermeer een limonadefabriek, pakhuis, groentendrogerij, gymnastiekruimte en het ongekend populaire muziekcafé ‘t Klapcot in gevestigd geweest.
Bij binnenkomst op de begane grond betreedt u onze wijnbar. Het is een warme, sfeervolle en toegankelijke bar waar het ideale borrelmoment plaats zal vinden met in de ene hand een goed glas wijn en één van de vele tongstrelende hapjes in de andere hand .
De tweede etage huisvest ons stijlvolle restaurant. De warme uitstraling leent zich perfect voor een intiem diner, zakelijke bespreking of gezellige samenkomst met vrienden.
Het terras van BINNEN is door haar ligging in en om de historische visafslag deels overdekt. Op zonnige en minder zonnige dagen biedt het zowel verkoeling als de garantie op een regenvrije zitplaats.

Restaurant BINNEN
Haven 21
4811 WL Breda

Nottos Mediterriaans Restaurant

Teras Notos

Wie terug aan vakantie in het zuiden denkt, herinnert zich de verse kruiden, gegrilde vis, aromatisch vers vlees, verse groente, rijpe vruchten en al die andere heerlijke aroma’s. Het zijn die lange ontspannen avonden in Taveernes, Traittoria’s en Bodega’s die wij verbinden met landen rondom de Middellandse Zee In deze heerlijke sfeer wordt u ontvangen door Restaurant Nottos en haar team. Het mooiste is dat wij die smaak van de Mediterraanse keuken u graag aanbieden zodat u even weg bent van de dagelijkse beslommeringen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit de beste Mediterraanse gerechten die onze koks speciaal voor u samenstellen in onze ‘fijnproeverskeuken’. Van verleidelijke hapjes bij de wijn, via de geliefde pasta, de romige Risotto, het lammetje uit de oven en fijne vis- en vleesgerechten tot het zelfgemaakte ijs: ons geschoolde personeel staat vanzelfsprekend tot uw dienst. Aanbevelingen van wijn-spijs combinaties horen daar zeker ook bij. Laat ons u een avondje uit de dagelijkse sleur halen, want de zuidelijke ‘mouth-art’ streelt altijd!!!

Nottos Mediterriaans Restaurant
Haven 5A
4811 WK Breda

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk