Return to Noord Brabant

Eindhoven

GPS tocht/game in city Eindhoven
Een gps spel door de binnenstad van Eindhoven waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Eindhoven:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Eindhoven op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan
Eindhoven maar ook
aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City GPS-tocht bij Carrousel:
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Eindhoven’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Eindhoven
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Eindhoven zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Carrousel waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

 


Locaties in Eindhoven
Carrousel

Al meer dan vijftien jaar is de Carrousel een begrip in Eindhoven. Lekker centraal, midden in hartje centrum met een groot terras. Nabij winkels, het uitgaanscentrum en aan de markt: dé plek waar het bruist! Op elk moment van de dag, van ontbijt tot diner, kunt u bij ons culinair genieten in een eigentijdse sfeer. En sinds kort in een vernieuwd, sfeervol interieur. Onze vriendelijke, gastvrije medewerkers zorgen graag dat het u aan niets ontbreekt. Brengt u een bezoek aan Eindhoven en wilt u naast een gezellig ontbijt, lunch of diner in de Carrousel een avond ergens anders eten? Boven het restaurant vindt u Steakhouse Manhattan. Als u in het aangrenzende Hotel Crown Inn verblijft kunt u op ieder moment van de dag genieten van alles wat het stadse centrum van
Eindhoven te bieden heeft.

Queen
Queen hotel Eindhoven ligt aan de levendige markt in het centrum van de stad. Vele winkels, uitgaansgelegenheden en musea bevinden zich op loopafstand, zoals winkelcentrum de Heuvelgalerie, het Van Abbemuseum en het Holland Casino. Op het verwarmde terras kunt u ‘s zomers en ‘s winters genieten van deze bruisende omgeving. Hotel Queen Eindhoven is sinds 1 maart 2009 uitgebreid met 22 mooie nieuwe kamers. Alle kamers in het hotel zijn voorzien van onder andere een badkamer met douche en/of bad, televisie, haardroger, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en gratis draadloos internet (1 uur per dag). In het hotel Queen Eindhoven is een speciale zaal aanwezig, waar feesten, recepties en uitgebreide diners voor maximaal 60 gasten kunnen worden gearrangeerd. Ook bestaat de mogelijkheid voor vergaderingen tot 20 personen.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk