Return to Noord Brabant

Helmond

City GPS in centrum Helmond

Een GPS spel waarbij het team zijn eigen route door Helmond moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten van Helmond met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Het verloop van City GPS in Helmond

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Helmond’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Helmond
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Helmond zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Proeverij de Bank waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers   bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.
Proeverij de Bank

Café de Bank

Welkom bij proeverij de Bank, al sinds 2001 een begrip in Helmond. In het warm ingerichte restaurant worden gerechten geserveerd met internationale invloeden.
Proeverij de bank ligt hartje centrum,aan de Zuid Willemsvaart. Bij mooi weer kunt u terecht op ons “verwarmd” terras, of in onze mooie serre met open schuifpui!-
Of  U nu privé, zakelijk of met een gezelschap komt, Proeverij de Bank biedt U alle mogelijkheden om er een geslaagd bezoek van te maken. Het wordt al weer vroeger donker, de kaarsjes zijn weer aan, een goed glas wijn en natuurlijk heerlijk tafelen.
Om even stil te staan bij onze wijnen; We hebben 17 heerlijke wijnen die we per glas schenken naast onze huiswijnen. Omdat we onze naam als proeverij waar willen maken, hebben we ook nog enkele unieke wijnjuweeltjes in onze wijnkelder voor de echte liefhebber. Ook is er de mogelijkheid om een wijnproeverij te organiseren, al dan niet met passende gerechtjes, of een intiem diner in onze wijnkelder vanaf 8 personen. De herfst en winter leent zich er uitstekend voor om te genieten van de dagschotels die we aanpassen aan dit seizoen. Het verrassend amuse menu past ook geweldig bij dit seizoen om gezellig & lang te tafelen. Wij wensen u een smakelijke, warme en gezellige avond toe. Proeverij de Bank heeft verschillende mogelijkheden voor groepen.Voor u kunnen wij o.a. in onze zaaltjes, op ons terras en op locatie verzorgen. Proeverij de Bank is onze begin- en eindlocatie locatie voor o.a. Wie is de Mol Helmond, City GPS tocht, een spannende moordtocht.

Proeverij de Bank
Veestraat 56
5701 RD Helmond

Helmond

Lambertuskerk

Helmond nodigt je uit voor het beleven van de Brabantse gezelligheid! Wat je ook van plan bent, cultuur snuiven, winkelen, actief bezig zijn op de fiets of te voet of een spetterend evenement bijwonen. Helmond heeft een uitnodigend centrum met verrassend veel winkels. Naast de bekende grote ketens ook charmante gespecialiseerde winkels. De stad leent zich uitstekend om enkele uurtjes winkelen te koppelen aan een bezoek aan een van de vele sfeervolle cafés, lunchrooms en restaurants. Op vrijdagavond zijn de winkels in Helmond tot 21.00 uur geopend.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk