Return to Noord Brabant

Oss

Het City GPS uitje in Oss

Een GPS spel waarbij het team zijn eigen route in Oss moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten van Oss met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt het City GPS uitje in Oss

– Ontvangst met koffie en een lekkernij bij Vivaldi/Onsz:
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt.
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Vivaldi/Onsz

Restaurant

Gelegen aan de Molenstraat nr. 81, één van de belangrijkste straten uit de 19e eeuw te Oss. Bezoekers die Oss vanuit het zuiden binnen kwamen, passeerden “Logement-Tapperij-Stalhouderij Van Alem”, zoals het hier vroeger heette. Herbergier en koffiehuishouder Nicolaas van Alem, was in 1877 de grondlegger. Het Logement was voorzien van 16 bedden en de stal bood plaats aan 12 paarden voor overnachting. Nadat het pand in de Tweede Wereldoorlog zowel bezet is geweest door de Duitsers als door de Engelsen, neemt Familie Stolz in 1946 het pand over en draait de exploitatie tot de jaren 80. Hierna wordt het pand overgenomen door Pierre Vink, en deze verandert de naam in Vivaldi. In 2008 namen Rowald en Desiree de Jong het pand over, en starten op 19 augustus 2011 een nieuw restaurantconcept onder de naam Onsz restaurant. De feest- en vergaderactiviteiten van Vivaldi worden onverminderd voortgezet. Onsz Restaurant is een sfeervol BBQ-restaurant waar gezelligheid voorop staat. Deze naam is een begrip in Oss en omstreken als uitstekende locatie voor feesten en partijen.
U kunt bij Onsz eten volgens het All You Can Eat principe. Alleen werken wij niet met buffetten. Wij serveren onze heerlijke BBQ-gerechten gewoon bij u aan tafel, zodat u zich kunt vermaken met uw gezelschap, maar wel tegen een vast tarief.

Vivaldi/Onsz
Molenstraat 81
5341 GC Oss

Over Oss

Molenstraat

Oss speelt een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. De stad is omringd door verschillende landschappen, hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond. Hoewel Oss een rijke historie heeft gekend, zijn er weinig overblijfselen uit vroeger tijd te vinden. De gemeente Oss heeft in de afgelopen jaren een aantal straten als “fietsstraat” ingericht, om een doorlopende fietsroute van Oss naar Heesch en Macharen te creëren waar de auto ondergeschikt is aan de fiets. Er zijn ideeën om ook  Berghem en Geffen via een veilige fietsverbinding bereikbaar te maken.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk