Return to Noord Brabant

Roosendaal

GPS tocht /game in city Roosendaal
Een gps spel door de binnenstad van Roosendaal waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

 

 

De GPS route in Roosendaal
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Roosendaal op wat je misschien nog nooit hebt gezien.Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Roosendaal maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

 

Verloop GPS tocht in Roosendaal
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Roosendaal’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Roosendaal
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Roosendaal zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in d’Ouwe Mart waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


d’Ouwe Mart – Roosendaal
Een heerlijke plek voor een zakelijk lunch of gezellig avond diner. In het centrum van Roosendaal kunt u geen betere locatie bedenken. Voor alle afspraken hebben wij een vaste regel: de gast wordt goed behandeld en zijn wensen worden vervuld.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in d’Ouwe Mart in Roosendaal!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk