Return to Noord Brabant

Tilburg

GPS tocht /game in city Tilburg:
Een gps spel door de binnenstad van Tilburg waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Tilburg:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Tilburg op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Tilburg maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop GPS tocht in Tilburg
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Tilburg’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Tilburg
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Tilburg zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in De Studio waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie
worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

In hartje Tilburg ligt De Studio:
Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Studio. Studio Tilburg is een hip café waar je kunt genieten van een heerlijke avond. Het is een vernieuwende kroeg met heel veel goede muziek. Of het nu gaat om de vrijdagmiddagborrel, een studentenfeest, kick-off event, klantenavond, workshop, proeverij, netwerkdiner of vergadering, Studio maakt er altijd een feestje van. Binnen één locatie in het hartje van het Tilburgse centrum hebben we vier ruimtes waarmee eindeloos te variëren is. Ideaal voor elke informele of zakelijke bijeenkomst.


Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk