Return to Noord Holland

Amsterdam

GPS tocht / game in city Amsterdam vanuit Heffer

Paleis op de Dam

Een gps tocht door de binnstad van Amsterdam waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route door Amsterdam te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes van Amsterdam zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route vanuit Heffer in Amsterdam :

De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in Amsterdam. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste text bij de wetenswaardigheid in Amsterdam te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Amsterdam op wat je misschien nog nooit hebt gezien.Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Amsterdam maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Ieder team krijgt:

– Gps
– Fototoestel
– Gps-routelijst
– Gps checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de gps tocht

Verloop City gps-tocht bij Heffer in Amsterdam:

Er is een ontvangst met koffie, fris en iets lekkers, gevolgd door een welkomswoord. Het spel wordt uitgelegd door een van onze enthousiaste begeleiders. De teams worden gevormd en jullie gaan op pad. Door middel van diverse vragen en het puzzelen met de gps route wordt de route gevormd. Hier kunnen tevens punten mee verdiend worden. Bij terugkomst in Heffer worden de Gps materialen aan de begeleider overhandigd en terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt. Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.Heffer – Amsterdam

Aan de achterkant van de Beurs van Berlage, in hartje Amsterdam, staat het voormalig stadsaccijnshuis. In dit imposant classicistische gebouw uit 1637 bevindt zich het complex Heffer. Heffer bestaat uit verschillende cafés, salons en restaurants. De imposante historische ruimtes worden getypeerd als klassiek, stijlvol en informeel. Ideaal voor uw lunch, (studenten)borrel, vergadering, diner, personeelsfeest of bedrijfsuitje. Tevens bieden wij u verschillende arrangementen op maat.

Heffer is een evenementenlocatie en feestlocatie in één en heeft jarenlange ervaring op het gebied van kleine en grote feesten en partijen. Van een (studenten)borrel of bedrijfsuitje tot en met een groot bruiloftsfeest. Heffer biedt u diverse feestzalen voor zakelijke en feestelijke evenementen.

Zakelijke evenementen
U kunt bij Heffer terecht voor al uw zakelijke evenementen; bedrijfspresentaties, seminars, vergadering, lunch of diner.

Feestelijke evenementen
Evenementen op maat en all-inclusive feesten, het kan allemaal bij Heffer. Daarbij krijgt u voor een vooraf afgesproken prijs de basiselementen voor uw bedrijfsfeest, jubileum, verjaardagsfeest, enz. De zaal, diner en drank allemaal inbegrepen.

Parkeergelegeheid:
Heffer ligt in het centrum van Amsterdam, tussen de Dam en het Amsterdam Centraal station, op minder dan 5 minuten lopen van het Centraal Station. Het is goed bereikbaar per openbaar vervoer of auto. Er bevinden zich 3 grote parkeergarages in de buurt (Bijenkorf, ANWB Parking Amsterdam Centraal en De Kolk). Tevens is gebruik van alternatief vervoer mogelijk, namelijk per rondvaartboot.

Heffer
Oudebrugsteeg 7
1012 JN Amsterdam

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk