Return to Noord Holland

Enkhuizen

Centrum Enkhuizen voor het City GPS spel

Drommedaris

Een GPS spel door de binnenstad van Enkhuizen waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Het verloop van het City GPS spel vanuit Restaurant Markerwaard

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Enkhuizen op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Enkhuizen maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden. Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Restaurant Markerwaard

Restaurant Markerwaard

Sinds 1972 is ons gezellige restaurant gehuisvest in een oud pakhuis, en is ingericht met vele maritieme attributen en scheepsmodellen. Vanuit ons restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de oude haven en de Drommedaris. U kunt hier dineren of lunchen in een maritieme ambiance. Ons terras aan het water is zeker een bezoekje waard voor een smakelijke lunch, of voor een intiem diner op een zwoele zomeravond. Ons restaurant is zeer geschikt voor kleine en grotere gezelschappen tot 160 personen. Op aanvraag maken wij graag een offerte voor uw diner, feest of lunch. Kijk voor suggesties onder arrangementen. Voor elke gelegenheid kunnen wij op maat een arrangement voor u samenstellen.

Restaurant Markerwaard
Dijk 62
1601 GK Enkhuizen

De Mastenbar

Mastenbar

Het café restaurant ligt aan de Compagnieshaven, de drukste passantenhaven van Enkhuizen. Vanuit het restaurant maar ook vanaf het schitterende terras, welke gedeeltelijk overdekt en verwarmd is (!), kijkt u uit over de drukste vaarroute van het IJsselmeer: het Krabbersgat. De Mastenbar staat tot ver in de omgeving bekend om zijn verrukkelijke vis- en vleesgerechten en het wekelijks wisselend 3 of 4 gangen menu. De uitstekende bereikbaarheid, de gezellige ambiance en de persoonlijke service maken de Mastenbar een perfecte locatie. Wij beschikken over een serre, welke afsluitbaar is. Ideaal voor bijvoorbeeld vergaderingen, besloten etentjes en à la carte diners of voor groepen tot 35 personen.

De Mastenbar
Compagnieshaven 3
1601 ZA Enkhuizen

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk