Return to Noord Holland

Haarlem

Gps tocht /game in city Haarlem:
Een gps spel door de binnenstad van Haarlem waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Haarlem:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Haarlem op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Haarlem maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City GPS tocht in Haarlem:
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Haarlem’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Haarlem
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Haarlem zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in XO waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt


In hartje Haarlem ligt XO
:
Heerlijk, sfeervol dineren en uitgaan op de eerste verdieping. Door het fantastische uitzicht op de Grote Markt van Haarlem is dineren en uitgaan bij XO het summum. Alle gerechten worden met veel zorg, creativiteit en passie samengesteld en bereid in een voortreffelijke keuken waar een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staat. U kunt reserveren vanaf 10 personen. XO Haarlem is de locatie voor uw TB-Events uitje in Haarlem.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk