Return to Noord Holland

Hoorn

Gps tocht /game in city Hoorn:
Een gps spel door de binnenstad van Hoorn waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Hoorn:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Hoorn op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Hoorn maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City gps-tocht in Hoorn
Er is een ontvangst met koffie, fris en iets lekkers, gevolgd door een welkomstwoord. Het spel wordt uitgelegd door een van onze enthousiaste begeleiders. De teams worden gevormd en jullie gaan op pad. Door middel van diverse vragen en het puzzelen met de gps route wordt de route gevormd. Hier kunnen tevens punten mee verdiend worden. Bij terugkomst worden de Gps materialen aan de begeleider overhandigd en terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt. Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


In hartje Hoorn ligt De Waag:
De Waag is een gebouw dat stamt uit de tijd van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. In die tijd groeide Hoorn uit tot een welvarende stad. Zo’n twee keer per week werd er een markt gehouden waar boeren uit de omgeving hun waren verhandelden. Omdat veel handel in die tijd gebeurde op basis van ruilen, was het van belang dat men ergens zijn goederen kon laten wegen, zonder dat er mee gesmokkeld zou worden.
Begane Grond
De beneden verdieping kenmerkt zich door de sfeervolle inrichting die aangepast is aan de sfeer van het waaggebouw. De grote ramen laten het licht sfeervol binnen en bieden een op kijk op het gezellige plein de Roode Steen. De originele waagschalen doen tegelijkertijd herinneren aan vroegere tijden toen het gebouw nog functie was als waaggebouw. De beneden verdieping heeft 40 zitplaatsen. Hier kunt u de hele dag terecht voor een kopje koffie of thee, een uitgebreide lunch of een avondmaaltijd.
First Floor

Door de intieme sfeer leent de First Floor zich uitstekend voor een uitje, personeelsfeest, gezellige familiedag of zakelijke bijeenkomsten. De First Floor heeft plaats voor diners tot 40 personen. Voor een borrel is er plaats voor groepen tot 60 personen.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in De Waag te Hoorn!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk