Return to Noord Holland

Kudelstaart

 

Gps tocht in city Kudelstaart:
Een gps spel door de binnenstad van Kudelstaart waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Kudelstaart:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Kudelstaart op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Kudelstaart maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

In hartje Kudelstaart ligt Het Dorpshuis:
Het Dorpshuis is gebouwd in 1962 op initiatief van het Hoofd van de RK Antoniusschool (bekend als Meester Zwarthoed) die een groot aantal vrijwilligers en geldschieters op de been wist te brengen.

De stichtingskosten zijn opgebracht door de Kudelstaartse bevolking met financiële steun van de Gemeente. Het is ondergebracht in een stichting die uiteraard is ingeschreven in het stichtingenregister van de kamer van koophandel en fabrieken. Samenstelling van het bestuur is vastgelegd in de statuten evenals de doelstellingen en kaders. Kudelstaart is de laatste 30 jaar sterk geroeid, het werd beschouwd als de groeikern van Aalsmeer.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Het Dorpshuis te Kudelstaart!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk