Return to Noord Holland

Purmerend

Het City GPS spel in Purmerend

Een GPS spel door de binnenstad van Purmerend waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt het City GPS spel

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Purmerend’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Purmerend
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Purmerend zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de de Jongen Koning waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Barbeque de Jongen Koning

BBQ huis

Het Barbequehuis De Jongen Koning bied u een unieke manier van uit eten aan gezellig samen barbecuen rond de tafel.Bij ontvangst geven wij graag uitleg over hoe je het best kan Barbecuen, Gourmetten of een van onze andere vormen van samen tafelen en u heeft alle tijd om uit te vinden hoe lekker alles is. Wat kunt u verwachten: Er is als voorgerecht een huis gemaakte soep buffet, daar na een uitgebreid vlees (10 Soorten), vis (4 Soorten), salade (6 Soorten) en sausen buffet waar u zelf bepaald wat en hoeveel u eet. Daarbij serveren wij stokbrood, kruiden boter en friet. Ook voor vegetariërs is keus ten over. Erg gezellig of u nu met 2 of een grotere groep komt. barbequen doe je met vrienden, familie, collega’s of…de hele club: gezellig eten en drinken rondom de bbq, zowel de lekkerste vlees spiesen maken en roosteren, als de smakelijkste vis pannetjes bereiden op de bbq. Ook hebben we uitgebreide Gourmet, Gril en Fondue mogelijkheden, dus voor ieder wat wils.

Barbeque de Jongen Koning
Koemarkt 36-38
1441 DD Purmerend

Over Purmerend

Stadsgracht

Purmerend was rond 1340 een gehucht, maar kwam daarna tot bloei. De stad kreeg het recht op twee jaarmarkten en een weekmarkt, en sinds de 16e eeuw de bekende veemarkt. Van een plaats die voornamelijk gericht was op visserij en scheepvaart was begin 18e eeuw een stad ontstaan met nijverheid als inkomstenbron. De stad werd het marktcentrum van de omgeving. Pas na 1960 is de bevolking gegroeid van ongeveer 10.000 naar ongeveer 80.000 inwoners. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad. Purmerend is vooral bekend om haar (vee-)markten.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk