Return to Noord Holland

Volendam

City GPS spel in Volendam

De Haven

Een GPS spel door de binnenstad van Volendam waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Het verloop van het City GPS spel in Volendam

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Volendam’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route doorVolendam
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Volendam zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de Oude Rechtbank waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Restaurant de Dijk

Terras de Dijk

Net even anders! Aan de karakteristieke haven van Volendam ligt Grand Café Restaurant De Dijk. Een prachtige plek om op het terras te genieten van een hapje, drankje of een heerlijk diner met uniek uitzicht op de gezellige bedrijvigheid van de wereldberoemde Dijk en het IJsselmeer. Ons Grand Café-Restaurant is vanaf ‘s morgens geopend, wanneer onze eerste gasten een geurige kop koffie of cappuccino drinken met slagroom en gebak. ‘s Middags bieden wij een uitgebreide lunchkaart en ‘s avonds kunt u heerlijk dineren in ons à la carte restaurant met klassieke en eigentijdse gerechten. Kortom, om uitgebreid en lekker te eten in Volendam heeft u ver genoeg gezocht! Ook kan Grand Café-Restaurant De Dijk u een geheel dagarrangement aanbieden, aangepast aan uw wensen. Fietsen, een boottocht Volendam, lekker varen op het IJsselmeer of culturele bezienswaardigheden, alles behoort tot de mogelijkheden. Voor ideeën of de vele mogelijkheden voor een dagje uit in Volendam kunt u ook eens kijken www.dagjevolendam.nl. Ons team zal alles in het werk stellen om uw verblijf tot een geslaagd evenement te maken!

Restaurant Café de Dijk
Haven 108
1131 EV Volendam

Bistro Lotje aan de Haven

Lotje aan de Haven

In het hart van Volendam ligt bistro Lotje aan de Haven. De ideale locatie om met smaak te genieten van heerlijke kleine en grotere gerechten. Geen 4 sterren restaurant met onbegrijpelijke spijzen, maar wel botermalse biefstukken, verse visgerechten, frisse salades, verrukkelijke broodjes en een goed glas wijn. De bondige, maar gevarieerde lunch- en menukaart staat gevuld met lekkernijen. Van snel tussendoortje tot avondvullend verwenprogramma voor groepen,  is Lotje aan de Haven toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt zonder fratsen. We bieden een compacte, maar ijzersterke lunch- en menukaart met gerechten die geproefd moeten worden. Waarom? Omdat er een kok in onze keuken werkt, die zijn vak verstaat. Hij bakt de biefstukken malser dan je moeder en laat je met zijn vis- en vlees specialiteiten van de ene verbazing in de andere vallen. Zijn buitengewone kwaliteit komt voort uit passie, deskundige kooktechniek, werken met eerlijke en verse ingrediënten en een goed gebruik van de juiste kruiden. Het goddelijke resultaat op je bord prikkelt de zintuigen. Overbodige culinaire franjes laten we achterwege, zodat onze delicatessen ook nog eens prettig geprijsd zijn. Kom gauw proeven en overtuig jezelf.

Bistro Lotje aan de Haven
Haven 148
1131 EW Volendam

Volendam

Volendam heette oorspronkelijk Vollendam. De toeristen komen van heinde en ver op zoek naar lang vergeten klederdracht en vissersboten. Volendam is ook bekend door zijn  “palingsound” en artiesten als Jan Smit en Nick & Simon

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk