Return to Overijssel

Almelo

Almelo verkennen met het City GPS spel

Een GPS spel waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten van Almelo met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Het verloop van het City GPS spel

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Almelo’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Almelo
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Almelo zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in het Theaterhotel waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers   bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Theaterhotel

Theaterhotel

De unieke combinatie van hotel, restaurant, vergader- en congrescentrum maken de mogelijkheden van het Theaterhotel eindeloos. Van informele borrels of personeelsfeesten tot een grootse bruiloft, de locatie en ervaren medewerkers bieden u alle faciliteiten die u nodig heeft! De diversiteit van de zalen maken de mogelijkheden van evenementen onbeperkt. De vele professionele faciliteiten en de capaciteit tot 3.500 personen, maken het organiseren en realiseren van meetings tot een aangenaam geheel. Ervaar de pure luxe en geniet van de sfeervolle ambiance!

Theaterhotel
Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo

Almelo

Sint Georgiuskerk

Almelo is bekend geworden door de textielindustriedat in de 17de en 18de eeuw begon met de huisweverij en door de komst van de stoommachine overging naar fabrieksmatige productie. Voor het culturele uitgaansleven moet men naar het Theaterhotel, het Preston Palace van Hennie van de Most of het oude Sint Elisabethziekenhuis waar nu  de Almelose muziekschool en het culturele centrum Hof 88 gevestigd is.


 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk