Return to Overijssel

Deventer

GPS tocht /game in city Deventer
Een gps spel door de binnenstad van Deventer waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Verloop City GPS-tocht bij Fred en Douwe in ‘s Deventer
Er is een ontvangst met koffie, fris en iets lekkers, gevolgd door een welkomswoord. Het spel wordt uitgelegd door een van onze enthousiaste begeleiders. De teams worden gevormd en jullie gaan op pad. Door middel van diverse vragen en het puzzelen met de gps route wordt de route gevormd. Hier kunnen tevens punten mee verdiend worden. Bij terugkomst in Fred en Douwe worden de Gps materialen aan de begeleider overhandigd en terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt. Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


In hartje Deventer ligt Fred en Douwe
In Fred & Douwe Deventer Citylounge tref je een relaxte huiskamersfeer met grote fauteuils en banken waar je ontspannen kunt genieten van onze specialiteiten in bier (Fred) en koffie (Douwe).
Met onze huiskamersfeer streven wij er naar voor iedereen toegankelijk te zijn, net als in je eigen huiskamer, en onze faciliteiten daarop aan te passen. Zo is er onbeperkt gratis internet via ‘ON’, zijn de meubels ruim opgesteld voor minder validen en kinderwagens, is er een minder validentoilet op de begane grond en een overvloed aan speelgoed voor de allerkleinsten.
Fred&Douwe Deventer beschikt over een ruim ingerichte kelderzaal, geschikt voor groepen tot 80 personen. U kunt bij ons terecht voor een bedrijfsfeest, bedrijfstuitje, borrel, buffetten en diners, van lekker simpel tot zeer uitgebreid en luxe. Onze buffetten en diners zijn altijd van een goede kwaliteit en zeer gunstig geprijsd.Fred en Douwe in Deventer is ideaal voor het houden van uw bijeenkomsten en feest, bedrijfsuitje, en vrijgezellenfeest.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Fred en Douwe te Deventer!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk