Return to Overijssel

Enschede

De GPS route in Enschede:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Almere op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Enschede maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden. 

Verloop City GPS-tocht in Enschede:
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Enschede’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Enschede
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Enschede zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Fred en Douwe waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Fred&Douwe- Enschede
Donderdag 23 april 2009 is er in Enschede een compleet nieuwe Fred & Douwe geopend. In de voormalige Alhambra Bioscoop, vlak naast de Oude Markt. Het gebouw heeft aan de voorkant een grote glazen pui dat uitzicht bied op een straatbreed terras. Binnen tref je de comfortabele designmeubelen en de ontspannen sfeer die zo typsich zijn voor Fred & Douwe. Natuurlijk zijn Douwe Egberts koffies en Heineken bieren de specialiteiten, en is het drankassortiment en de menukaart met de zorg samengesteld die je van ons gewend bent. De keuken is dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur voor een heerlijke maaltijd.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk