Return to Overijssel

Hengelo

GPS tocht /game in city Hengelo
Een gps spel door de binnenstad van Hengelo waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Hengelo
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Hengelo op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Hengelo maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City GPS-tocht in Hengelo
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Hengelo’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Hengelo
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Hengelo zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in De Twee Wezen waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


De Twee Wezen in Hengelo
Gand café De Twee Wezen: Het hotste grand café in de regio Twente. Schitterend en aangenaam gelegen in het winkelhart van Hengelo. Twee oude gebouwen zijn samengevoegd tot een uniek en stijlvol Grand Café.
Bij Grand Café “De Twee Wezen” staat eten en drinken in het teken van ouderwetse gezelligheid in een nieuw jasje. Het interieur van Grand café “De Twee Wezen” is sfeervol, warm en ruimtelijk; veel spiegels, huiselijke details, imposante lampen, kolossale bloempotten en lichtzuilen. Als mede vele rode tinten die zorgen voor een gezellige en aangename omgeving. Grand café “De Twee Wezen” laat zich vooral typeren door een spontane en vriendelijke sfeer. U voelt zich als gast direct thuis en kunt ongedwongen genieten van de gezellige ambiance.
De Basiliek-Bar, de Caroline- en de Catherina-zaal, allen op de 1e etage, zijn “exclusief”  voor vergaderingen, trainingen, private dining, feesten, borrels, recepties of een groepslunch. Vanuit alle ruimtes kunt u genieten van het panoramisch zicht op de St. Lambertus basiliek. De locatie is goed bereikbaar. Op loopafstand, achter de Lambertus basiliek en in de Parkeergarage de Brink, is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Er zijn legio momenten die feestelijk gevierd kunnen worden. Vraag naar de mogelijkheden en de speciale arrangementen.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk