Return to Overijssel

Kampen

Het spel City GPS spelen in Kampen

Een GPS spel door de binnenstad van Kampen waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS  heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt City GPS in Kampen

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door Kampen’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door Kampen
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Kampen zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de Vijfsprong of de Majesteit waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers   bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

De Vijfsprong Eten en Drinken

De Vijfsprong

De Vijfsprong Eten en Drinken is de ideale locatie voor uw zakelijke besprekingen. U kunt voor uw zakenlunch terecht in onze huiskamer. Hier kunt u in een huiselijke, ontspannen omgeving uw zaken bespreken, zonder dat u hierbij gestoord wordt door winkelend publiek. Ook voor een zakelijk diner in de avond bieden wij hiervoor de mogelijkheid. Voor vergaderingen hebben wij speciale all-inclusieve arrangementen. Onze huiskamer is van alle gemakken voorzien om uw vergadering, presentatie of training goed te laten verlopen.

De Vijfsprong Eten en Drinken
Plantage 1
8261 BV Kampen

Grand Caf̩ РEetcaf̩ De Majesteit

Majesteit

Midden in het centrum, en op het gezelligste plein van Kampen, zit Grand Café en Eetcafé De Majesteit. Een unieke plek voor een gezellig kopje koffie, een vergadering, een borrel, uitermate geschikt voor lunch en diner en wat dacht u van het vieren van uw bruiloft! De ruime opzet, de sfeervolle aankleding en de uitstekende ligging zorgen voor een ideale gelegenheid om er even uit te gaan. Ook de allerkleinsten zijn bij ons van harte welkom. Lekker even spelen, zodat u even lekker tot rust komt! Wat wilt u nog meer. En niet te vergeten, kinderwagens kunt u ruim parkeren in ons pand en wij hebben ook nog eens een verschoningsplek voor de allerkleinsten! Ook is ons pand rolstoelvriendelijk, voor de minder valide gasten. Op onze website kunt u alle informatie vinden over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij heten u graag van harte welkom!


Grand Caf̩ РEetcaf̩ De Majesteit
Hofstraat 124-126
8261 BP Kampen

Over Kampen

Koornmarktpoort

Kampen ligt in het noordwesten van Overijssel aan de IJssel en was een van de Hanzesteden  en was door zijn gunstige ligging aan de handelsroute tussen de Zuiderzee en de Rijn in korte tijd uitgegroeid van een simpele nederzetting tot een welvarende handelsstad. Het werd ook eenvan de machtigste en toonaangevende steden steden van Noordwest Europa. Kampen is samen met Zierikzee de enige stad met 3 stadspoorten

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk